Half bewolkt27.2 ℃

Wonder's Eten & Drinken in Schagen

Wonder's Eten & Drinken

Wonder’s eten&drinken is gevestigd in een van de mooiste panden van Schagen. Een monument dat in de 19e eeuw gebouwd is en waar decennialang De Gouden Engel als hotel en restaurant gevestigd was. Tegenwoordig staat de deur nog steeds voor iedereen open om te komen eten en drinken en elkaar te ontmoeten.

Op de Markt in Schagen ben je iedere dag vanaf 9.30 uur van harte welkom. Onze wonderboys- en girls voorzien je graag van een drankje, een hapje en een praatje. Vanuit de open keuken bereiden onze koks van 10.00 uur tot 22.30 uur, 7 dagen per week de lekkerste gerechten. Op het menu staan klassiekers als ossenhaas, carpacciosalade, cheesecake en zalm. Maar ook wisselende gerechten passend bij het seizoen en heerlijke wijnen, bieren en koffie. Natuurlijk serveren wij ook heerlijke bar bites en cocktails.

Een moment voor jezelf aan de leestafel, een snelle lunch, samen genieten van onze High Tea, erop uit met de kinderen, een zakelijk diner of nippend aan een cocktail bijkletsen met je vriendin, het kan allemaal. De heerlijke loungebanken, de grote bar en de knusse zitjes zorgen ervoor dat het op elk plekje in de zaak gezellig zitten is. En wat dacht je van het ruime terras aan de Markt? Dankzij de heaters en de luifels is het hier het hele jaar door goed toeven.

Kom binnen en enjoy Wonder’s!

Foto's van Wonder's Eten & Drinken

Wonder's Eten & Drinken image 1
Wonder's Eten & Drinken image 2
Wonder's Eten & Drinken image 3
Wonder's Eten & Drinken image 4
Wonder's Eten & Drinken image 5

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
Markt 17
1741 BS  Schagen
Telefoon
0224-212241
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Martin Eissens
05-02-2024

Review:
Alle respect voor deze geweldige ondernemer!


Martin Eissens
05-02-2024

Review:
Alle respect voor deze geweldige ondernemer!

Geef je beoordeling over Wonder's Eten & Drinken. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map