Half bewolkt27.2 ℃

Vishandel Ten Boekel in Heemskerk

Vishandel Ten Boekel


Ten Boekel Viswinkel in Heemskerk is in november 1996 gestart aan het Bachplein als een familiebedrijf. In 2003 kwam Monique ten Boekel de gelederen versterken, na een aantal jaren in een viswinkel in Bussum te hebben gewerkt. In Heemskerk voelde zij zich als een vis in het water, zij trok de stoute schoenen aan en nam de winkel over in april 2005. De winkel heeft een vaste klantenkring, die zich blijft uitbreiden. Mede door deze vaste klantenkring heerst er een gezellige sfeer. De vis kan thuis worden opgegeten, maar ook in de winkel of op het terras kan het worden opgegeten. Er is veel vraag naar catering of het verzorgen van party's. Ook dit verzorgt Monique tot in de puntjes.

Foto's van Vishandel Ten Boekel

Vishandel Ten Boekel image 1
Vishandel Ten Boekel image 2
Vishandel Ten Boekel image 3

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
Bachplein 11
1962 CE  Heemskerk
Telefoon
0251-247534
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Johan
24-04-2024

Review:
Tot nu toe nooit klachten gehad. Zojuist jullie paella gegeten. Bijna geen vis in en zo zout als de dode Zee. Alles weggegooid in de vuilnisbak. Zonde van het geld. Komen nooit meer terug bij jullie.

Geef je beoordeling over Vishandel Ten Boekel. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map