Half bewolkt27.2 ℃

Van der Valk Hotel Hoorn B.V. in Hoorn nh


Van der Valk Hotel Hoorn B.V.


Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horecaconcern van Nederland. Al meer dan 150 jaar lang bouwen diverse generaties Valken aan ons familiebedrijf. Met Van der Valk Hotel Hoorn openen wij ons 93ste hotel; een mijlpaal waar wij trots op zijn. Tessa van der Valk heeft de leiding over het hotel.

Hoe het begon

In 1862 begon Nicolaas van der Valk café de Gouden leeuw in zijn boerderij te Voorschoten. Nicolaas stierf in 1902 en zijn jongste zoon Martien kocht het café van zijn moeder in 1929. Omdat het café door een wegverbreding in 1939 gesloopt werd, bouwden Martien van der Valk en zijn vrouw Rie ernaast een nieuw restaurant met acht hotelkamers. Door hard te werken, een gastvrije en huislijke aanpak en vele vernieuwingen werd De Gouden Leeuw ook nu weer een groot succes. Wat resulteerde in nog een aantal vestigingen, die zij in de jaren na de Tweede Wereldoorlog samen met hun elf kinderen opbouwden.

Nu

Inmiddels staan de klein- en achterkleinkinderen van Martien en Rie aan het roer. Momenteel heeft de Van Der Valk-keten 70 vestigingen in Nederland, 13 in Duitsland, 9 in België, 3 in Frankrijk, 1 in Spanje, 1 in Bonaire, 1 in Curaçao en 1 in Florida. Daarnaast liggen de bouwplannen voor diverse multifunctionele en ultramoderne hotels klaar, waarbij het comfort van de gast nog steeds het uitgangspunt is.

Gastvrijheid

De basis van de succesvolle 'Van der Valk-formule' ligt nog steevast bij de visie op gastvrijheid van Martien en Rie. Hun instelling en ondernemersgeest is een voorbeeld voor de jongere generatie(s) 'Valken'. Met passie volgen zij de voetstappen van hun voorouders, wat resulteert in vestigingen die met de tijd meegaan, maar daarbij de gastvrije charme van weleer nooit zullen verliezen.

Als familiebedrijf zit gastvrijheid in ons hart en stroomt duurzaam ondernemen door onze aderen. Wij streven er na om het professionele horeca familiebedrijf Van der Valk in de toekomst te waarborgen. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar het succes van nu en morgen, maar juist ook naar de lange termijn en investeren in duurzaam ondernemen, zodat we ons bedrijf op de best mogelijke manier door kunnen geven aan de volgende generatie.

Onze visie op het vlak van duurzaamheid is dat de dochterondernemingen van Van der Valk International BV een duurzame bedrijfsvoering toepassen binnen alle bedrijfsprocessen. Hierbij wordt er gestreefd naar een goede balans en bewuste keuzes tussen de 3 P’s: People, Planet en Profit. Het is belangrijk is dat we continu monitoren of bepaalde bedrijfsbeslissingen anders kunnen; gezonder, vitaler, efficiënter en minder belastend voor betrokken personen, bedrijven en organisaties.

Foto's van Van der Valk Hotel Hoorn B.V.

Van der Valk Hotel Hoorn B.V. image 1
Van der Valk Hotel Hoorn B.V. image 2

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
Westfriese Parkweg 1
1625 MA  Hoorn nh
Telefoon
0229-799060
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Van der Valk Hotel Hoorn B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map