Licht bewolkt20.0 ℃

Therapie Oudkerk in Zaandam

Therapie Oudkerk


Ben je uit balans?

Heb je te weinig zelfvertrouwen?

Zit je ergens mee, maar weet je niet precies waar het mee te maken heeft?

Heb je lichamelijke klachten?

Wil je persoonlijke groei en ontwikkeling?

Zijn er problemen in je relatie?

Het werkt heel bevrijdend als je jezelf met behulp van therapie kunt ontdoen van je energie slurpende klachten / problemen op privé- en werkgebied. Je zal meer energie hebben als je niet meer bezig hoeft te zijn met de dingen waar je steeds tegen aanloopt. Je zal je een stuk beter voelen en weer in je kracht komen. Je zal meer zelfvertrouwen krijgen waardoor er balans ontstaat in je leven, je ongewenst gedrag makkelijker kunt doorbreken, dingen waar je tegen aanloopt sneller kunt oplossen en je je dromen kunt gaan waarmaken. Welke positieve uitwerking zal dat hebben op jou en je omgeving en hoeveel meer zal je van het leven kunnen genieten?

Wil je ook met een snelle en effectieve therapie van je klachten / problemen af?

Als je een probleem wilt oplossen of een klacht wilt verhelpen op psychisch-, fysiek-, emotioneel-, spiritueel- of relationeel vlak dan kan dat bij Oudkerk praktijk voor therapie en psychosociale begeleiding. Ook kun je hier terecht als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, wilt afvallen, aan je relatie wilt werken, persoonlijk wilt groeien of je capaciteiten beter wilt benutten.

Je klachten / problemen kunnen eenvoudiger opgelost dan je denkt

Ieder mens is uniek zo ook met zijn klachten/problemen. Gelukkig heeft iedereen een eigen uniek probleemoplossend vermogen in zich wat geactiveerd kan worden. Hypnotherapie is een hele mooie en effectieve manier om bij individuele problemen het probleemoplossend vermogen te activeren en relatietherapie werkt heel goed bij problemen in de relatie.

Omdat iedereen uniek is wordt de aanpak en het behandelplan altijd speciaal op jouw persoonlijke situatie afgestemd waardoor een effectieve aanpak mogelijk is en er een blijvend positief effect zal zijn. Je zal verbaast zijn over het snelle resultaat.

Er zijn verschillende therapie-vormen mogelijk:

hypnotherapie

relatietherapie

regressietherapie

life-coaching

Over de therapeut

Koos Oudkerk is een ervaren therapeut. Hij is ook een door de zorgverzekeraars erkende therapeut omdat hij aangesloten is bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten NBVH en ingeschreven is bij de overkoepelende organisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ .

Waar zit de praktijk?

De praktijk bevindt zich in de P. Boorsmastraat 14, 1507WS Zaandam onder de rook van Amsterdam, in de nabijheid van Purmerend en Waterland. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Foto's van Therapie Oudkerk

Therapie Oudkerk image 1
Therapie Oudkerk image 2
Therapie Oudkerk image 3

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
P. Boorsmastraat 14
1507 WS  Zaandam
Telefoon
06 -1067 2688
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Therapie Oudkerk. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map