Half bewolkt27.7 ℃

The PhoneLab Amsterdam Jordaan in Amsterdam


The PhoneLab Amsterdam Jordaan


Als u voor onze winkel in de Jordaan kiest dan kun je besluiten om te wachten op uw reparatie onder het genot van een lekker kopje koffie. Maar u kunt er ook een gezellig dagje uit van maken. Er is namelijk genoeg te doen in Amsterdam!

Terwijl uw iPhone, iPad, MacBook, Samsung, of telefoon wordt gerepareerd met originele onderdelen tegen een scherpe prijs, kunt u verschillende dingen doen in Amsterdam:

Zo kunt u het Rijksmuseum eens bezoeken. Het Rijksmuseum behoort tot een van grootste musea van Amsterdam en hier is onder andere De Nachtwacht te zien. Ook is er een mooie tuin waar u heerlijk kunt uitrusten.

Of neem een rondvaart door de Amsterdamse grachten terwijl uw telefoon of tablet wordt gerepareerd. Amsterdam staat namelijk bekend om zijn prachtige grachten.

Er zijn ook genoeg parken in Amsterdam waar een mooie wandeling gemaakt kan worden terwijl je iPhone batterij wordt vervangen in 15 minuten. Bij elk filiaal van ThePhoneLab is wel een park te vinden. Het bekendste park is toch wel het Vondelpark.

Foto's van The PhoneLab Amsterdam Jordaan

The PhoneLab Amsterdam Jordaan image 1
The PhoneLab Amsterdam Jordaan image 2

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
Beethovenstraat 94
1077 JN  Amsterdam
Telefoon
020-2236038
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over The PhoneLab Amsterdam Jordaan. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map