Half bewolkt27.2 ℃

Rataplan Hoorn in Zwaag

Rataplan Hoorn


Donderdag 30 september is RataPlan Hoorn feestelijk geopend. In dit grote pand, op De Oude Veiling 56 te Zwaag (gemeente Hoorn), is ruimte voor een uitgebreid kringloopassortiment. Er bevindt zich bij deze vestiging ook een ruime parkeerplaats waar je gratis je auto kunt parkeren tijdens jouw shopsessie. RataPlan Hoorn wordt de 29e kringloopwinkel die wij openen en gaat net als alle andere winkels 7 dagen per week open.

Kringloopassortiment

De kringloopwinkel in Hoorn heeft alle aspecten voor de echte kringloopbeleving. Dankzij het uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils en krijgen veel spullen een tweede kans. Denk aan: fietsen, speelgoed, curiosa, kleding, meubels, audioapparatuur, huishoudelijke artikelen en boeken. Door de dagelijkse aanvoer van nieuwe spullen blijft het aanbod elke dag vernieuwend.

Niet alleen om te komen winkelen is de kringloopwinkel 7 dagen per week geopend maar ook voor mensen die spullen willen doneren en dat kan nu al! Daarnaast bieden we een gratis ophaalservice. Je kunt makkelijk en snel een ophaalafspraak maken via de klantenservice gedurende openingstijden of 24/7 via de website. Vanaf 1 september starten de ritten en er kunnen nu alvast ophaalafspraken gemaakt worden om je spullen gratis bij je thuis op te laten halen.

Kortom, in Hoorn kun je vanaf september fijn kringloopwinkelen op z’n leukst of spullen zelf een tweede leven geven door ze te doneren!

Fietsenafdeling & fietsenmaker

Naast het uitgebreide kringloopassortiment vind je in Hoorn ook een fietsenafdeling. RataPlan Hoorn is dus bij uitstek de plek om een nieuwe (tweedehands) fiets te kopen of om je fiets te laten repareren door onze fietsenmaker, zodat je daarna weer veilig je weg kunt vervolgen.

Eten & drinken

In onze vestiging in Hoorn bevindt zich naast het uitgebreide assortiment, een fietsenafdeling en een ruimte voor workshops, ook een koffiecorner. In de koffiecorner kan tussen het winkelen door even een kopje koffie met iets lekkers genuttigd worden. Zodat je na je kopje koffie weer genoeg energie hebt om je zoektocht naar kringlooppareltjes te vervolgen.

Wil je iets eten of drinken in onze koffiecorner? Sinds 25 september zijn wij verplicht om corona toegangsbewijzen te controleren. Wij willen je vragen het toegangsbewijs bij de hand te houden zodat onze medewerker deze kan scannen. Bedankt voor de medewerking!

Creëren nieuwe arbeidsplaatsen

Naast de kringloopbeleving die onze klanten in Hoorn zullen ervaren, vinden wij het natuurlijk ook erg belangrijk om arbeidsplaatsen te creëren. Dit gaat, net als op onze andere locaties, in Hoorn ook gebeuren. In Samenwerking met Werksaam zullen wij ervoor zorgen dat mensen uit verschillende doelgroepen bij ons aan het werk kunnen gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, reguliere arbeidsplaatsen, stageplaatsen, werkervaringsplaatsen en vrijwilligersplaatsen (inclusief vrijwilligersvergoeding). Wij zijn natuurlijk ontzettend trots en blij dat we deze nieuwe arbeidsplaatsen kunnen aanbieden bij RataPlan Hoorn.

We hopen je dan ook snel te kunnen ontvangen in onze nieuwe vestiging in Hoorn, want samen met jou geven wij mens en milieu een tweede kans. Wij zorgen voor meer werkgelegenheid, hergebruik en een schonere wereld.

www.rataplan.com

Foto's van Rataplan Hoorn

Rataplan Hoorn image 1
Rataplan Hoorn image 2
Rataplan Hoorn image 3
Rataplan Hoorn image 4

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
De Oude Veiling 56
1689 AC  Zwaag
Telefoon
088-8282782
Mobiel
06-18935576
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Rataplan Hoorn. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map