Half bewolkt27.2 ℃

Mahura in Schagen

Mahura

Ik ben in Suriname geboren en opgegroeid tot mijn 18e jaar en heb geleerd hoe belangrijk muziek kan zijn voor je ontwikkeling. Het stimuleert zowel het cognitieve gedeelte als het sociaal-emotionele gedeelte van de mens. Als kind maakte ik zelf trommels om samen muziek te maken met andere kinderen uit de buurt.

Toen ik op mijn 18e naar Nederland kwam, miste ik iets in mijn leven dat mij vrolijk en ontspannend maakte. Ik kocht toen mijn eerste djembe en begon weer te trommelen als het even kon. Ik trad vaak op voor anderen en zag hoe vrolijk de mensen van de ritmes werden. Er werd gezongen en gedanst op de Afrikaanse en Surinaamse ritmes. Maar ik wilde eigenlijk meer. Ik wilde graag dat de mensen konden voelen wat ik voel als ik aan het trommelen ben. Impulsief kocht ik nog een paar trommels en de mensen danste en zongen niet alleen mee, maar konden ook mee trommelen. Ook in mijn beroep als leraar op de basisschool maak ik graag gebruik van de trommels.

Trommelen maakt mij vrolijk en geeft mij de nodige energie. Even weg van de dagelijkse sleur. Dit probeer ik daarom ook in de workshops in te voeren. Door samen muziek te maken op de trommels wordt de band tussen mensen nog meer versterkt. Wij bepalen samen de sfeer als we djembé (Afrikaanse trommel) en andere percussie instrumenten samen bespelen.

Mahura is het kind in mij. Als ik alleen of met anderen muziek maak komen mijn kinderenjaren weer naar boven. Ik word er vrolijk, ontspannen van en voel mij vooral bevrijd van alles.

Mahura staat voor CLUB = Controle, Levensvreugde, Uitdaging, Betrokkenheid.

Wil jij voelen wat ik voel? Wil jij deze club vormen?

Bel dan gerust voor een swingende workshop die geschikt is voor jong en oud!

personeelsuitje, bedrijfsparty, teamuitstapje, teamdag, personeelsfeest, teambuilding, teamtraining, management training,opwarming, tussentijdse losmaker, of afsluiting bij een intensieve training, kick off bij de introductie van een nieuw product

vrijwilligersdag
creatieve bijscholing
themadag
muzikale workshop voor leerlingen

gangmaker bij een (familie)feest
vrijgezellenfeest
bruiloft, huwelijksfeest
verjaardag
kinderfeest
Tarieven in overleg.
Mail of bel voor informatie.

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
Alie Postmastraat 36
1742 SV  Schagen
Mobiel
06-17416600
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Mahura. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map