Lichte regen11.1 ℃

Langedijker Sport Unie in Oudkarspel

Bezoekadres:

Langedijker Sport Unie

Schuitemaker 8
1724VA Oudkarspel
06-54322962
info@langedijker-sportunie.nl
http://www.langedijker-sportunie.nl

Langedijker Sport-Unie

LANGEDIJK. De Langedijker Sport Unie is begin 2014 opgericht als organisatie die zich bezighield met het ondersteunen van verenigingen binnen de gemeente. Het streven is om binnen de gemeente, sporten zo toegankelijk mogelijk te maken en de kwaliteit van de trainingen bij verenigingen te waarborgen. Naast het ondersteunen van bestaande sportactiviteiten in de gemeenten zijn wij een eigen sportaanbod gaan ontwikkelen in het Geestmerambacht.

GMA Sports is begonnen met het organiseren van bootcamp, Insanity, Loopscholing en EarlyBird traingen. Doordat de trainingen in het natuurgebied Geestmerambacht worden gegeven kunnen de prijzen enorm laag gehouden worden. Door ervaren en gediplomeerde instructeurs in te zetten kunnen er uitdagen work-outs worden georganiseerd voor jong en oud.

Ook is de Langedijker Sport Unie aan de slag gegaan met het aanbieden van Bedrijfsbootcamp, om bedrijven in de orgeving van Alkmaar en Langedijk fit en gezond te houden. Een gezond en fit team heb je nodig voor een gezond bedrijf!

Naast het sporten werd al snel duidelijk dat er ook een enorme vraag was naar sportverzoring en advies. Daarvoor heeft de Langedijker Sport Unie, Smit Sportmassage in het leven geroepen en het concept Direct Coaching gelanceerd.

Heeft u vragen ? Neem dan contact op via info@langedijker-sportunie.nl of bel naar 06 54 32 29 62.

Foto's van Langedijker Sport Unie

Langedijker Sport Unie image 1
Langedijker Sport Unie image 2
Langedijker Sport Unie image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Langedijker Sport Unie. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map