Bewolkt8.1 ℃

Kruijff en Rijntjes in Schagen

Bezoekadres:

Kruijff en Rijntjes

Noord 112a
1741BG Schagen
06-37598526 Ria
06-37624045 Cinderella
cinderella.kruijff@kruijff-rijntjes.nl
http://www.kruijff-rijntjes.nl

Kruijff en Rijntjes

Cinderella en Ria hebben de krachten gebundeld op de locaties Schagen en Haarlem. De praktijk is MfN geregistreerd en gespecialiseerd in familiezaken. Kort na hun ontmoeting, was er het gevoel dat ze elkaar goed konden aanvullen. Onder meer gezien het verschil in leeftijd en daarmee in levenservaring, kunnen zij zich tot een brede groep mensen verhouden.

Ria is intuïtief, betrokken en kan goed verbanden leggen tussen gedrag en gevolg. Tijdens de mediations, waarbij het om echtscheiden gaat, verliest zij nooit het belang van de kinderen uit het oog. Naast geregistreerd mediator is Ria gecertificeerd coach, relatietherapeut, geaccrediteerd mediation trainingsacteur en vrijwillig buurtbemiddelaar.

Cinderella is punctueel, doortastend en juridisch onderlegd. Zij gelooft dat met goed overleg er goede afspraken gemaakt kunnen worden. En daar plukken de kinderen de vruchten van! Ook Cinderella is naast mediator vrijwillig buurtbemiddelaar.

De kinderen spelen bij Kruijff en Rijntjes een belangrijke rol. Zij zetten zich tijdens conflictsituaties in voor een zo goed mogelijke uitkomst voor de kinderen, waarbij ze de wensen en belangen van de ouders natuurlijk respecteren.

De praktijk is aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand,dit maakt gesubsidieerde rechtsbijstand mogelijk.

Wij zijn tijdens kantoortijden geopend en daarbuiten op afspraak.

Foto's van Kruijff en Rijntjes

Kruijff en Rijntjes image 1
Kruijff en Rijntjes image 2
Kruijff en Rijntjes image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kruijff en Rijntjes. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map