Bewolkt7.8 ℃

Credit Europe Bank N.V. in Amsterdam

Credit Europe Bank N.V.


Credit Europe Bank is gespecialiseerd in financieringen voor de handel in grondstoffen, zeevervoer, scheepsbouw en zakelijk vastgoed. De bank heeft wereldwijd bijna een miljoen klanten en meer dan duizend medewerkers in zeven landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en Credit Europe Bank geniet dan ook de zekerheid van het Nederlandse bankstelsel. Zo beschikt het over een Nederlandse bankvergunning en voldoet het aan alle eisen die De Nederlandsche Bank stelt.

Onder de huidige naam opereert Credit Europe Bank sinds 2007. Voorheen was het onderdeel van Finansbank – destijds een van de grootste banken van Turkije – totdat de Turkse tak van deze multinationale onderneming werd verkocht. De overige, internationale bedrijfstakken bleven buiten de verkoop, maar werden hernoemd tot ‘Credit Europe Bank’.

Naast de activiteiten in Nederland, biedt Credit Europe Bank namelijk zijn diensten aan in Duitsland, Zwitserland, Malta, Roemenië en Oekraïne. Die vestigingslocaties zijn strategisch gekozen. Zo is Zwitserland in Europa de belangrijkste hub in de grondstoffenhandel en bedient Credit Europe Bank vanuit Malta juist weer de wereldwijde maritieme sector, van de Middellandse Zee, Oostzee en Zwarte Zee tot de Noord-Amerikaanse en Aziatische wateren.

Daarnaast beschikt Credit Europe Bank over een netwerk van meer dan driehonderd banken, met wie het lokaal samenwerkt. Deze banken zijn overal ter wereld actief, maar richten zich in het bijzonder op de voornaamste kernmarkten van Credit Europe Bank.

In Nederland zet Credit Europe Bank onder meer in op zakelijke vastgoedfinancieringen, voornamelijk bestemd voor vastgoed dat de eigenaar aan derden verhuurt. Het betreft financieringen die zowel bestemd zijn om bestaand vastgoed te herfinancieren, als om brugkredieten voor nieuwbouwprojecten. Nederland is, als maritiem land bij uitstek, ook een belangrijke markt voor de scheepvaart, scheepsbouw en -makelaardij.


Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Credit Europe Bank N.V.
Adres
Karspeldreef 6A
1101CJ Amsterdam
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Credit Europe Bank N.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map