Half bewolkt27.7 ℃

Bloemetjeophetgraf in Hoofddorp

Bloemetjeophetgraf

De oprichter en bedenker van dit unieke concept is Richard. Hij weet uit eigen ervaring hoe het is om een fulltimebaan te combineren met het verzorgen en bezoeken van het graf van zowel zijn vader als moeder die hij vrij kort na elkaar verloren is.

Zijn ouders liggen niet op dezelfde locatie begraven, waardoor het lastig is om in één keer bij ze langs te gaan op het moment dat hij dit wil doen. Daar komt ook bij dat ze niet in de stad begraven liggen waar hij woont en hij loopt er soms tegenaan dat de begraafplaats al gesloten is als hij klaar is met werk.

Dit alles bracht hem op het idee van bloemetjeophetgraf.nl. Veel mensen blijken de obstakels om een begraafplaats te kunnen bezoeken te herkennen. Dat is de reden dat er al veelvuldig van deze bezorgdienst gebruik wordt gemaakt.

Het brengt een stuk rust met zich mee dat u de wetenschap heeft dat op ieder gekozen moment het graf van uw dierbare er weer mooi bijligt. Wanneer u een keer tijd heeft om er zelf even langs te gaan, is die zorg alvast uit handen genomen.

Foto's van Bloemetjeophetgraf

Bloemetjeophetgraf image 1
Bloemetjeophetgraf image 2

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
IJweg 925
2131 LT  Hoofddorp
Telefoon
085 - 301 32 77
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Bloemetjeophetgraf. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map