Half bewolkt27.7 ℃

Balsports in Zaandam

Balsports

Hoi! ik ben Anouk van Geenen, 25 jaar en afgestudeerd leefstijlprofessional (HBO Sportkunde). Van huis uit ben ik een volleyballer, ik begon toen ik 6 jaar oud was. Je kan mij wel omschrijven als een sportfreak, kan aardig fanatiek zijn voor bijna elke sport. Ik wil mijn liefde voor sport graag overbrengen op de jeugd en ook op de senioren/ouderen. In mijn tijd was het heel normaal om de hele dag buiten rond te dwarrelen. Tegenwoordig brengt de jeugd veel meer tijd door achter de tv, spelcomputer of iets anders. Dit wil ik graag terugbrengen, en als bonus ook nog eens meer kinderen aan te laten sluiten bij een vereniging. Daarnaast vergrijst onze huidige maatschappij heel erg en bewegen de ouderen steeds minder. Ook dit wil ik graag terug brengen op een leuke, gezellige en vooral sportieve manier.


Sinds 1 september 2017 is Balsports officieel actief! En zoals hier boven al genoemd, opgezet om bij te dragen aan het meer structureel laten sporten van kinderen. Door samen te werken met verenigingen, scholen, buitenschoolse opvang en de sportbonden van volleybal, handbal, basketbal en korfbal hoop ik dit te realiseren.


Om een duidelijk beeld te geven bij wat Balsports nu allemaal doet kunt u onder diensten kijken. Hier wordt per doelgroep kort aangegeven wat er voor mogelijkheden zijn, waar een bepaalde activiteit om draait en is er een kleine prijs indicatie te vinden. Klik hier voor de Diensten pagina. Daarnaast is er natuurlijk een agenda, om te zien wat er zoal allemaal gepland staat op welke dag en voor welke doelgroep. Ook is er een portfolio te vinden. Hieronder zijn verschillende diploma's terug te vinden die aangeven dat een bepaalde activiteit en doelgroep bereikt mag worden en is er een foto portfolio waarin gemaakte foto's van de verschillend gedraaide activiteiten terug te vinden zijn.

Foto's van Balsports

Balsports image 1
Balsports image 2

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
Harmoniehof 25
1507 TX  Zaandam
Mobiel
06-22304072
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Balsports. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map