Licht bewolkt20.0 ℃

Babino B.V. in Westzaan

Babino kinderopvang

PEUTEROPVANG IPPEL STIPPEL IN ASSENDELFT START MET KINDERDAGVERBLIJF Ippel Stippel is al vele jaren gevestigd in de dorpskern van Assendelft en een begrip in de regio. Sinds een paar jaar is peuteropvang Ippel Stippel een onderdeel geworden van Babino. Deze locatie, waar kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar worden opgevangen, staat bekend om haar gezelligheid en om de grote buitenruimte waar kinderen heerlijk kunnen spelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Vanaf 1 april 2017 start Babino Kinderopvang , naast de Peuteropvang, op deze gezellige en knusse locatie een kinderdagverblijf in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Wat deze locatie anders maakt dan de andere locaties van Babino is dat deze locatie opvang biedt voor maximaal 8 kinderen per dag en op deze manier het knusse en gezellige blijft behouden. Het kinderdagverblijf zal dagelijks geopend zijn van 8.00 tot 17.00 uur. Door deze ’verkorte’ openingstijden onderscheidt deze locatie zich ook binnen de Zaanstreek. Ouders nemen minder opvanguren af wat uiteindelijk in de kosten scheelt.

Op woensdag 12 april van 19.00-21.00 uur en op vrijdag 14 april van 14.00-18.00 uur zijn er open dagen gepland. Ouders zijn van harte welkom om de locatie te bezichtigen.

Schrijf uw kind zo snel mogelijk in want door het beperkt aantal kindplaatsen zal de kinderdagverblijfgroep al snel vol zitten. Inschrijven is mogelijk via de website van Babino: www.babino.nl

Foto's van Babino B.V.

Babino B.V. image 1
Babino B.V. image 2

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
Kerkstraat 2
1551 BN  Westzaan
Telefoon
075-2020389
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Babino B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map