Half bewolkt27.2 ℃

AMV-nh in Grootschermer

AMV Automotive


AMV-automotive is een importeur/distributeur uit Grootschermer van automotive onderdelen voor motoren, personenauto's en bedrijfsauto's. Wij gaan voor een wederzijds succesvolle relatie door continu te investeren in een persoonlijke relatie en in technische knowhow van onze medewerkers om u van dienst te zijn.

Bij ons vindt u alleen grootschaligheid in ons assortiment. Voor de rest bieden wij kleinschaligheid, nabijheid en concrete, directe feedback in plaats van afstandelijkheid en abstractie.

Onderdelen van topkwaliteit, ruime keuze, snelle levering AMV-automotive levert alleen producten en diensten van topkwaliteit (A-merken). Wij importeren onderdelen direct van fabrikanten en u kunt putten uit enorme voorraden van ruim 200.000 artikelen, die onze leveranciers ook in serie voor autofabrikanten leveren (OE producten). Producten waar u dus ook op kunt vertrouwen.

Dankzij de snelle verwerking van bestellingen, hebben wij uw bestelde onderdelen vaak binnen een week in huis. Als AMV-automotive het niet heeft, dan zult u het ergens anders ook niet vinden. Gecombineerd met onze uitgebreide, up-to-date technische knowhow een onweerstaanbare combinatie: Het slimste onderdeel van uw succes.

Foto's van AMV-nh

AMV-nh image 1
AMV-nh image 2
AMV-nh image 3

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
Menningweerdijk 6
1843 KE  Grootschermer
Telefoon
0299-675000
Mobiel
06-53993105

Banden en onderdelen voor auto en motor Grootschermer

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over AMV-nh. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map