Licht bewolkt20.0 ℃

Alphabed Zaanstad in Wormerveer

Alphabed Zaanstad


Bij Alphabed helpen we de klant van A tot Z, van informatievoorziening in de winkel, naar de bestelling en levering tot aan de nazorg en service. Want wat wij écht belangrijk vinden is een eerlijk en goed advies met oog voor detail en aandacht voor uw eisen. Zodat u thuis op het lekkerste en meest comfortabele bed ligt en volop kan genieten van uw nachtrust. Dankzij onze ruime ervaring, reeds meer dan 30 jaar, weten wij precies wat u nodig heeft en kunnen wij u het beste advies geven.

Persoonlijke service en aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kunt u bij Alphabed ook afspraken maken buiten de openingstijden om en ervaart u het gemak van onze bezorg- en monteer service. Bij Alphabed is de klant echt koning.

Alphabed staat voor kwaliteit, met vele bekende A-merken uit Noord Europa leveren wij uitsluitend kwalitatief sterke producten. Genieten van uw nachtrust op een uiterst comfortabele M-Line boxspring, of op een luxe Avek boxspring. U vindt onze uitgebreide collectie op onze website en in de winkel staan vele modellen in een sfeervolle omgeving tentoongesteld.

Sigfrid Appelman, eigenaar Alphabed Zaanstad

Foto's van Alphabed Zaanstad

Alphabed Zaanstad image 1
Alphabed Zaanstad image 2
Alphabed Zaanstad image 3

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
Zaanweg 124
1521 DS  Wormerveer
Telefoon
06 835 671 72
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Alphabed Zaanstad. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map