Half bewolkt13.4 ℃

Land van Fluwel in Burgerbrug

Land van Fluwel

Land van Fluwel langer open! Avonturenparadijs vol heerlijke herfstplannen.
Goed nieuws komt uit Sint Maartenszee waar Land van Fluwel heeft besloten het seizoen te verlengen met heerlijke herfstactiviteiten. Het vernieuwde avonturenparadijs geeft aan nog geen afscheid te willen nemen van het succesvolle seizoen waarin zoveel mensen kennismaakten met de nieuwe avonturen als het BloteVoetenPad en het AvonturenSpeelparadijs. Waar het park normaliter eind oktober de deuren sluit, loopt het seizoen nu door tot half december. Naast het spelen, eten en avonturen beleven, staan er tal van heerlijke herfst activiteiten op het programma.

Plant je eigen tulpenpluktuin!
Gelegen in het grootste bollengebied ter wereld, laat Land van Fluwel, de jeugd graag kennismaken met de bekendste bloem ter wereld. Van zaterdag 20 oktober tot en met zondag 28 oktober (herfstvakantie) planten kinderen daarom hun eigen TulpenPlukTuin en krijgen een gratis terugkomkaartje voor het volgend voorjaar om hun eigen bloemenweelde te komen plukken.

Halloween! Spannender wordt het niet…
Zaterdagavond 27 oktober spookt het op Land van Fluwel. Kom met een groep en speel het Halloween-griezel-spel waarbij acteurs je helpen het mysterie van Land van Fluwel op te lossen. Dit mysterie is dusdanig spannend dat het geschikt is voor kinderen vanaf 9 jaar. Meld je vooraf aan via de website. Op zondag 28 oktober en zaterdag 3 en zondag 4 november is het voor de jongere kinderen Halloween met een vooral leuk spannende speurtocht.

Agendatip!
Ook Sint Maarten doet Land van Fluwel aan. Soms vergeten we wel eens waar het echte verhaal over gaat. Op zaterdagmiddag 10 november vertelt verhalenverteller Abe in het Land van Fluwel – theater het originele Sint Maartenverhaal. En daarbij: neem je lampion mee, zing voor kok en laat je verrassen.

Bourgondisch geluk.
Zaterdag avond 10 november organiseert Land van Fluwel een heerlijke bourgondische avond voor oudere kinderen: lees volwassenen. Schuif met buren, vrienden en/of familie aan bij het bourgondische buffet en geniet daarna samen van verhalenverteller Abe die een vertelvoorstelling speelt in de theaterkas op Land van Fluwel. De kosten voor het buffet en de voorstelling bedragen 22,50 euro per persoon. De aanvang is 18.30 uur en reserveren kan door een mailtje te sturen naar landvanfluwel@gmail.com.

Alle informatie, tijden en prijzen vind je op www.landvanfluwel.nl

Foto's van Land van Fluwel

Land van Fluwel image 1
Land van Fluwel image 2
Land van Fluwel image 3
Land van Fluwel image 4

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Land van Fluwel
Adres
Belkmerweg 20a
1754 GB  Burgerbrug
Telefoon
0224-562555
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Land van Fluwel. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map