BEVERWIJK - Het oorspronkelijke plan van de Uitgeester musicalvereniging was om maart 2021 de musical Anatevka op te voeren, met een cast van 45 leden en een begeleidingsorkest. In de huidige tijd kan dit helaas niet. Gelukkig is het artistieke team, met Hans Hollander als regisseur en Arno Hillege als dirigent, erin geslaagd om een musical te vinden die wél mogelijk is.

Musicalvereniging Time Square gaat aan de slag met Guys and Dolls Junior. 'Junior' wil zeggen dat het een kortere musical is, met een kleinere cast. Hierdoor kan Time Square de musical in kleine groepen meerdere keren opvoeren in het Kennemer Theater, voor een klein publiek. Er wordt gerepeteerd in het Kennemer College te Heemskerk, waar voldoende afstand gehouden kan worden. Jongens en mannen zijn van harte welkom om zich voor deze productie aan te sluiten.

Naast zangrollen zijn er ook spelrollen te verkrijgen, voor toneelacteurs. Meer informatie of langskomen op een repetitie? Mail naar secretaris.timesquare@gmail.com of kijk op www.time-square.nl.