ZAANDAM - Zaanlandia en FC Uitgeest hebben afgelopen zondag spektakel geboden allen zullen beide ploegen met een ander gevoel van het veld zijn gestapt. In de laatste drie minuten gaven de gasten uit Uitgeest namelijk een 1-3 voorsprong weg en eindigde het in 3-3.

Het venijn zat 'm sowieso in de staart al was ook de beginfase boeiend. Reeds na vier minuten had Max Dekker de gasten op voorsprong gebracht, maar via Reino Kok was het tien minuten later alweer gelijk. Waar Idema op slag van rust vergat om Uitgeest een hernieuwde voorsprong te geven door een strafschop te missen gebeurde dat in het laatste kwartier alsnog.

Een mooie vrije trap van Mike Olgers en een treffer van Yannick Draaijer brachten Uitgeest in een comfortabele positie. Davey Kho vond echter al snel de aansluitingstreffer en na een fout van scheidsrechter Schipper die als enige hands zag in een actie van Olgers kon Bruce de Graaf in blessuretijd vanaf elf meter de eindstand op 3-3 bepalen.