UITGEEST - Tijdens de vakantie gaan we niet achteroverleunen! De buurtsportcoach in Uitgeest organiseert namelijk diverse activiteiten voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar. Op woensdag 19 oktober kun je in sporthal de Zien terecht voor de dreumesochtend én het sportspektakel. Rennen, vliegen, fietsen, vallen en weer doorgaan!

Op woensdag 19 oktober breken we de Herfstvakantie met een lekker sportief dagje. Van 10.00 tot en met 11.30 uur is de dreumesochtend, speciaal voor de allerkleinsten van 1 tot 5 jaar. De kinderen kunnen anderhalf uur lang klimmen, klauteren, springen, rennen en samen plezier maken. Ze mogen ook hun loopfiets meenemen, want er is een fietsparcours mét begeleiding aanwezig! Deelname kost € 5,-. Per kind mag één begeleider gratis mee naar binnen. Die krijgt ook nog een kopje koffie of thee.

Na de dreumesochtend maken de kleintjes plaats voor de grote kinderen. Van 12.30 tot en met 15.30 uur is het sportspektakel. Tijdens het spektakel zijn er luchtkussens en stormbanen opgezet én kunnen kinderen deelnemen aan verschillende clinics. Deelname aan het sportspektakel kost € 3,- per kind.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden ga je naar www.sportenbewegeninuitgeest.nl. Aanmelden voor de dreumesochtend kan vanaf 5 oktober en aanmelden voor het sportspektakel vanaf 10 oktober. Bevind je je in een uitkeringssituatie, dan kun je een e-mail sturen naar buurtsportcoach Kim Groen via k.groen@hollandsportbv.nl.

Je kind kan dan kosteloos deelnemen.