UITGEEST - LSVV wacht nog altijd op het eerste punt in de 1e Klasse A. Zondag ging de ploeg van Rob Klanker met harde cijfers onderuit bij FC Uitgeest. De Langedijkers hadden wel degelijk kansen op meer, maar kregen in de tweede helft een lesje in effectiviteit.

Het was de thuisploeg die sterker begon aan het duel en na pakweg twintig minuten al een 2-0 voorsprong had genomen. Kick Smit opende de score op aangeven van Mike Adrichem en even later was het Max Dekker die na een fraaie actie de bal tegen de touwen schoot. Nog voor de rust zorgde Kai Botman koppend voorde aansluiting.

Na de rust kwam LSVV helemaal sterk terug toen de vrijgelaten Toine Merk de gelijkmaker liet aantekenen. De gasten voelden dat er meer in zat en gaven nog wat extra gas, maar de counters van FC Uitgeest bleken gevaarlijker. Nadat Daan Hamaker de thuisploeg weer op een voorsprong had gekopt wisten Dekker en Adrichem de eindstand uiteindelijk op 5-2 te bepalen.

Foto's: Michel Bes Sportfoto's