UITGEEST - Met nog tien wedstrijden voor de boeg heeft LSVV weer wat afstand genomen van de onderste plaatsen in de 1e klasse A. De ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer won met 2-3 bij het laaggeklasseerde FC Uitgeest.

De Langedijkers kwamen na een kwartier spelen op voorsprong door de van randje buitenspel vertrokken Martijn Grooff. Vijf minuten later was het echter alweer gelijk via David de Meij. LSVV kwam nog voor rust op een hernieuwde voorsprong door een vrije trap van Boy Kansen.

Na de rust knokte FC Uitgeest, dat dit seizoen pas acht punten verzamelde, voor wat het waard was, maar het duel leek beslist toen Grooff zijn tweede van de middag maakte. Na een opstootje met rode kaarten voor Van der Leeden (LSVV) en Duijn (FC Uitgeest) scoorde de thuisploeg nog wel in de blessuretijd via Rens Brouwer, doch die treffer kwam te laat om het duel nog te doen keren.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie