UITGEEST - Een nieuw seizoen is gestart. Veel verenigingen in Nederland kampen met uitdagingen op het gebied van vrijwilligers. Daar wil Kim Groen, de tijdelijke buurtsportcoach voor Uitgeest, meer aandacht aan besteden. Daarom houdt ze donderdag 13 oktober van 19.30 tot 21.30 uur bij TV de Dog een themabijeenkomst voor verenigingen met het thema Vrijwilligers.

Met de bijeenkomst start het Uitgeester verenigingsleven gezamenlijk het nieuwe seizoen. Tijdens de inspiratiesessie, begeleid door Start2Create, kunnen de aanwezigen samen kijken met welke tools de vrijwilligersuitdaging aangegaan kan worden. Zowel op bestuurlijk als op uitvoerend niveau van de club.

Inspiratiesessie Start2Create: thema Vrijwilligers


Uitspraken als: ‘Ja, maar…’, ‘Dat kan helemaal niet’, of ‘Daar hebben we geen tijd voor’, zijn voor veel verenigingen heel vertrouwd. Start2Create leert je anders te denken over deze reacties door om te denken. Je haalt je brein door de wasstraat en traint jezelf in denken in Ja EN. Tijdens de sessie gaat de groep met echte vraagstukken aan de slag. Met snelheid, interactie en een lach. De methodes zijn praktisch en geven je ideeën en oplossingen die je direct kunt toepassen voor jouw vereniging.

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 13 oktobver bij TV de Dog in Uitgeest en start om 19.30 uur. Willen jullie de vrijwilligersuitdaging aangaan en zo je club versterken? Meld je dan aan voor de verenigingsbijeenkomst bij Kim Groen via k.groen@hollandsportbv.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 06-53242995.