UITGEEST - Kom in beweging en maak kennis met het beweegaanbod voor 55+ers in Uitgeest. Tijdens deze sportieve tour gaan we in vier weken op bezoek bij diverse sportaanbieders in de gemeente. De tour start op 28 november om 11.00 uur met een kennismaking in Sporthal de Zien. Deelname is gratis!


Bewegen is goed voor je lichaam en geest en samen met anderen bewegen maakt dat alleen maar beter. De 55+ Beweegtour laat je, samen m

et anderen, kennismaken met verschillende sportaanbieders in Uitgeest. In vier weken tijd ga je langs bij Liefting Fit, Stichting Uitgeest Senioren, The Padellers Uitgeest, Sportplan Uitgeest, Stichting Sport-Z en Unitas Uitgeest. Allemaal hebben ze een eigen aanbod dat aansluit bij de interesses en mogelijkheden van 55+ers. Deze editie vindt het aanbod overdag plaats.

Kennismaken en starten

De 55+ Beweegtour start op maandag 28 november om 11.00 uur met een kennismaking in Sporthal de Zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee maak je kennis met de groep en buurtsportcoach Kim Groen en hoor je alles over het programma. De eerste sportles staat gepland voor donderdag 1 december. Na afloop van de tour kun je lid worden van één van de beweegaanbieders. Dit is echter niet verplicht. Wil je sporten, maar loop je tegen financiële beperkingen aan? Neem dan contact op met de buurtsportcoach.

Meer informatie, zoals het volledige programma én het formulier om je aan te melden vind je op www.sportenbewegeninuitgeest.nl