UITGEEST - Een lekker lange meivakantie van (meestal) twee weken kun je maar beter lekker actief doorbrengen! Daarom heeft buurtsportcoach Adrie een superleuk programma samengesteld. Zo kun je gaan lasergamen, meedoen aan de Alleskunner én allemaal Urban sporten uitproberen. Aanmelden voor de activiteiten kan via sportenbewegeninuitgeest.nl en alkmaaractief.nl.


Deze vakantie worden vooral de grotere kinderen enorm uitgedaagd met een gevarieerd en spetterend sportprogramma. Bereid je maar voor!

Lasergamen op 2 mei

Sporthal De Zien is op dinsdag 2 mei het strijdperk voor een superspannende lasergame activiteit. Kinderen van 6 tot en met 14+ jaar kunnen zich op deze dag helemaal uitleven in de zaal, waarin obstakels én sfeerverlichting zijn opgesteld, in samenwerking met Jongerenwerk. Er wordt gegamed in 4 rondes: 6 t/m 9, 10 t/m 13 (2 rondes) en 14 jaar en ouder. Deelname kost € 3,-.

De Alleskunner op 3 mei

De buurtsportcoaches van Bergen, Uitgeest en Heiloo en de Sportregisseurs van Alkmaar organiseren een eigen editie van het populaire televisieprogramma De Alleskunner. Jong en oud (>8 jaar) mag laten zien wat hij kan tijdens deze leuke activiteit in Sportcomplex Oosterhout. Aanmelden kan via alkmaaractief.nl.

Urban Sportochtend op 4 mei

BMX’en, Free Runnen, Bootcampen; deze ochtend kunnen kinderen van 7 tot 14+ jaar het allemaal uitproberen. Ben je iets jonger dan 7 of ouder dan 14 en wil je lekker meedoen? Meld je aan! Op Skatebaan de Klei kun je voor € 2,- je nieuwe favoriete sport ontdekken tijdens deze stoere clinics.

Aanmelden

Aanmelden voor deze activiteiten doe je op sportenbewegeninuitgeest.nl, met uitzondering van De Alleskunner. Kinderen uit minimagezinnen kunnen gratis deelnemen. Stuur de buurtsportcoach dan een mail via a.visser@hollandsportbv.nl.