UITGEEST – Indoor speelparadijs Monkey Town Uitgeest zoekt een nieuwe directeur voor een dag. Deze ‘kinderdirecteur’ zal op 29 maart een dag flink aan het werk gaan in de speeltuin in NoordHolland. Deze kinderdirecteur loopt mee aan de zijde van de huidige directeur-eigenaar van Monkey Town Uitgeest.

Meer dan spelen

Je eigen speelparadijs hebben is voor de meeste mensen, of in ieder geval de meeste kinderen, een prachtige droom. De hele dag rennen, klimmen, glijden, de Escaperoom de baas zijn of oneindig over de kop in de gratis Luna Loop klinkt als de ideale baan, maar volgens woordvoerder Micha Reij komt er wel heel veel meer bij kijken; “Er komt heel veel werk bij kijken, van schoonmaken tot kassa’s tellen en een inspectieronde bij de toestellen lopen.” Volgens het speelparadijs mag er na het werken natuurlijk de rest van de dag gespeeld worden.

Solliciteren
De kinderdirecteur voor een dag moet op zondag 29 maart om 09:45 bij de ingang van het speelparadijs zijn. De functie staat open voor kinderen vanaf zeven tot en met twaalf jaar. “Uiteraard mag de kinderdirecteur een assistent-directeur meenemen. Solliciteren kan door naam, leeftijd en motivatie te mailen naar uitgeest@monkeytown.eu,” aldus de woordvoerder. De gekozen kandidaat krijgt maximaal 14 maart bericht.