UITGEEST - De provincie Noord-Holland repareert het asfalt van de Provincialeweg (N203) in Uitgeest op maandag 19 juni van 20.00 uur ’s avonds tot de volgende ochtend 5.00 uur.


De N203 is in beide richtingen afgesloten vanaf de aansluiting met de A9 tot de Geesterweg. De schade aan de weg is ontstaan na een autobrand eerder dit jaar. Het autoverkeer wordt omgeleid. Het fietspad blijft bereikbaar.

Omleiding

Het verkeer wordt omgeleid via de A9, de afrit naar Akersloot/ Uitgeest – Noord (afrit 11) en de Geesterweg en vice versa.

Werkzaamheden

De gebiedsaannemer BAM/Krinkels/Equans voert in opdracht van de provincie reparaties uit aan het asfalt. Het beschadigde asfalt wordt uitgefreesd en vervolgens wordt nieuw asfalt aangebracht. De werkzaamheden worden in de avond en nacht uitgevoerd om de hinder voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen via de website van de gebiedsaannemer of de regionale Facebookpagina (@AlkmaarNH).