UITGEEST - De buurtsportcoach van Holland Sport, Chantal Thomas, organiseert in Uitgeest in de zomervakantie sportieve ochtenden voor kinderen van 7 t/m 12 jaar oud. Op maandag 6 juli, maandag 13 juli, donderdag 16 juli en dinsdag 11 augustus kunnen zij van 9.00-12.30 uur meedoen aan leuke sportieve workshops op diverse locaties in Uitgeest. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, aanmelden kan online via www.hollandsportbv.nl/zomer-in-uitgeest. De eigen bijdrage bedraagt € 5,- per ochtend.

Het duurt niet lang meer voor de zomervakantie zich aandient. Waar de vakanties al gepland waren lijkt het er op dat deze vakantie toch veel kinderen thuis blijven. Speciaal voor alle thuisblijvers organiseert de buurtsportcoach van Uitgeest sportieve ochtenden. Voor maar € 5,- kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar meedoen met sportieve workshops. Op 6 juli staan voetbal (FC Uitgeest), judo (Cees Hoebeke) en BMX op het programma. Op 13 juli kan je meedoen aan Turnen (GV Unitas), Kickboks (Liefting Fit) en Dans (JustDance). Op 16 juli gaan de deelnemers dansen (JustDance), Bootcampen en volgen een scouting les (Scouting Uitgeest). Dinsdag 11 augustus wordt de vakantie afgesloten met tennis (De Dog), karate (Kenamju) en dans (JustDance). Elke dag wordt op een andere locatie in Uitgeest gesport, variërend van het ijsbaanterrein tot FC Uitgeest, de Scouting en de velden van de Mixed Hockey Club.

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf 8 juni via www.hollandsportbv.nl/zomer-in-uitgeest. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Chantal Thomas via 06-43041145, c.thomas@alkmaarsport.nl.