UITGEEST - Thrillerauteur Frank van Zwol presenteert op donderdagavond 7 december zijn nieuwe boek Speciale opdracht bij Boekhandel Schuyt in Uitgeest. De Akersloter auteur, inmiddels een vertrouwde naam in het Nederlandse thrillersegment, neemt zijn publiek mee op de soms bizarre researchreizen.

In een korte presentatie vertelt hij over de avontuurlijke tochten die hij voor zijn Tom Brandt-reeks op Spitsbergen, op IJsland en in Noorwegen maakte. Als letterlijke klap op de vuurpijl, vertelt de auteur over zijn nieuwste boek: Speciale opdracht. Hierin draait het om een ultrageheime Nederlandse legereenheid die tijdens de Koude Oorlog met draagbare kernbommen werkte. Het bijzondere aan dit verhaal is dat de auteur er tijdens zijn diensttijd met zijn neus praktisch bovenop stond: Hij liep sitewacht in Darp en deelde de onderdeelsbar met het ultrageheime Peloton Speciale Opdrachten. Speciale opdracht vertelt wat we nooit mochten weten over de Nederlandse kernwapens.

De boekpresentatie is bij boekhandel Schuyt, Middelweg Middelweg 139B, Uitgeest. Inloop vanaf 19.30 uur. De presentatie duurt van 20.00 - 20.30 uur en aansluitend is er gelegenheid om een van de gesigneerde boeken aan te schaffen. In verband met de beperkte ruimte graag vooraf aanmelden bij Boekhandel Schuyt: 0251-312469 / schuyt@brederoboeken.nl.