UITGEEST - Rennen, rijden en rollen, springen, vliegen en stuiteren; het kan allemaal tijdens de Dreumesochtend en het Sportspektakel in de voorjaarsvakantie. Op woensdag 1 maart wordt Sporthal De Zien omgetoverd tot kinderparadijs. Van 10:00 tot 11:30 uur voor de kleintjes, vanaf 12:30 voor de grote kinderen. Aanmelden kan via sportenbewegeninuitgeest.nl!


Het is de perfecte traditie om de kinderen lekker in beweging te houden tijdens de vakantie en hun (groot)ouders te ontslaan van hun vermaakverplichting. Tijdens de Dreumesochtend kunnen kinderen van 1 tot en met 5 jaar naar hartenlust spelen. In de zaal staan luchtkussens en is volop spelmateriaal beschikbaar. Ook is er een speciaal loopfietsparcours, waar je met je eigen loopfiets overheen mag. Uiteraard mét begeleiding. Deelname aan de Dreumesochtend kost € 4,- inclusief 1 begeleider en koffie of thee.

Sportspektakel met clinics

Van 12:30 tot 15:30 uur is het de beurt aan de kinderen van 6 tot en met 12. Zij kunnen zich uitleven op de stormbaan en met de vele sporten en spellen. Daarnaast worden, in samenwerking met Uitgeester sportaanbieders, sportieve clinics gegeven. Zo kun je onder andere deelnemen aan een hockey clinic van MHCU, een dance clinic van dansstudio Just Dance en een volleybal clinic van V.V. Voluit. De clinics worden gegeven in 2 rondes en je kunt je ter plekke aanmelden. Deelname aan het Sportspektakel kost € 3,-.

Ben je nog niet uitgesport? Dan kun je op zondag 5 maart van 14.00 tot 16.00 uur meedoen met een hockeyclinic voor jongens bij MHCU.

Aanmelden voor deze activiteiten kan via https://www.sportenbewegeninuitgeest.nl/activiteitenkalender.