Half bewolkt27.2 ℃

Reformhuis Tuitjenhorn in Tuitjenhorn

Reformhuis Tuitjenhorn


Sterk in persoonlijk advies!!!

Hoe het idee is gaan broeien

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Elène Wijkhuisen en ik ben eigenaresse van het Reformhuis Tuitjenhorn. Ongeveer 55 jaar geleden zijn mijn opa en oma Meekel begonnen in de Haarlemmermeer met het telen van biologische/dynamische groenten. Dat liep als een trein en nadat ze al een hele klantenkring hadden opgebouwd opende ze een winkel die nu, ruim 50 jaar later, nog steeds bestaat dankzij mijn ouders en zus.

Vanaf mijn 15 de heb ik daar gewerkt en heb ik veel mogen leren. Later ben ik drogist geworden en kan ik mijn klanten door mijn jarenlange ervaring zeer uitgebreid adviseren. Ik wilde dat graag in Tuitjenhorn zelf proberen neer te zetten, en ben dus voor mijzelf begonnen.

Ik ben met low budget begonnen en heb deze winkel langzaam opgebouwd , alles is hergebruikt wat betreft machine's en interieur en Met geweldige klanten die ik elke dag dankbaar ben voor hun trouwe bezoek is het geworden zoals het nu is. Natuurlijk leer je nog iedere dag, wat maakt dat dit vak zo boeiend is!

Sinds 3 december 2012 is onze winkel 'Reformhuis Tuitjenhorn' open aan de Dorpsstraat 12 in Tuitjenhorn.

Wij hebben verrassend veel in de winkel!!

Om dat ik zelf het assortiment bepaal en dus niet vast zit aan een formule kan ik heel veel dingen bestellen die formule's niet in het assortiment hebben dus "uit ons assortiment bestaat hier niet" (tenzij iets niet leverbaar is). Alle produkten die wij verkopen zijn op de meest natuurlijke manier zo zuiver mogelijk bereid! Op onze producten staan allerlei keurmerken zodat u er van uit kunt gaan dat het product van begin tot eind daadwerkelijk verantwoord is geproduceerd!

Foto's van Reformhuis Tuitjenhorn

Reformhuis Tuitjenhorn image 1
Reformhuis Tuitjenhorn image 2
Reformhuis Tuitjenhorn image 3
Reformhuis Tuitjenhorn image 4
Reformhuis Tuitjenhorn image 5
Reformhuis Tuitjenhorn image 6

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
Dorpsstraat 12
1747 HD  Tuitjenhorn
Telefoon
0226-754567
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Reformhuis Tuitjenhorn. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map