Half bewolkt27.2 ℃

Numan Vloeren in Assendelft

Numan Vloeren


Een vloerenspecialist gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren . Met meer dan 10 jaar ervaring legt Numan Vloeren de meest uiteenlopende vloeren, naar volle tevredenheid van onze klanten. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Bekijk dan zeker de mogelijkheden die wij u bieden.

Uw vloer, ons specialisme

De aanleg van een nieuwe vloer is vaak een hele investering. Die investering wilt u in één keer goed doen. Daarom laat u dit het liefst over aan een specialist. Numan vloeren legt al jarenlang de meest uiteenlopende vloeren op professionele wijze. Met name het leggen van PU-gietvloeren, coating vloeren, epoxy vloeren en woonbeton is waar wij in excelleren. Of u nu op zoek bent naar een prachtige gietvloer, woonbeton of een epoxy vloer. Bij Numan Vloeren kunt u ervan uitgaan dat uw vloer volgens de laatste technieken en met de beste materialen gelegd wordt. Het eindresultaat is altijd strak en vakkundig afgewerkt, precies zoals u het voor ogen had. Om dit te bereiken, luisteren wij goed naar uw wensen en adviseren wij u waar nodig. Wij verrichten onze werkzaamheden in de omgeving Zaandam. Zo zijn wij geregeld te vinden in Krommenie, Assendelft, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Purmerend en Amsterdam. Wat de mogelijkheden zijn voor vloertoepassingen bij u? Dat vertellen wij van Numan. Vloeren u graag!

Onze expertise

Wanneer u op zoek bent naar een gietvloer, dan bent u bij Numan. Vloeren zeker aan het goede adres. Dit is namelijk een van onze expertises. Al jaren verzorgen wij professionele gietvloeren voor de meest uiteenlopende projecten. Of het nu gaat om uw woonvloer, kantoorvloer of garagevloer. Iedere klus pakken wij vol enthousiasme op om het eindresultaat zo goed mogelijk af te leveren. Op die manier beschikt u straks over een vloer waar u nog jaren plezier van hebt.

Extra werkzaamheden

Naast het leggen van vloeren, geven wij ook tips over werkzaamheden die uw bestaande vloer zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Een vloer egaliseren? Direct een naadloze wandafwerking in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken? Wij geven u graag advies! Op die manier kunt u nog langer genieten van uw prachtige vloer.

Advies en aanvullende informatie

Een nieuwe vloer laat u niet zomaar leggen, daarover wilt u eerst goed geïnformeerd worden. Onze experts voorzien u daarom graag van gedegen advies. Bijvoorbeeld telefonisch of per mail. Maakt u liever een persoonlijke afspraak? Dan staan zij voor u klaar in ons kantoor in Wormer. Hier zetten we graag de koffie voor u klaar en vertellen u over de mogelijkheden bij Numan. Vloeren. Natuurlijk kunt u ook direct online een offerte aanvragen. Dit doet u met slechts een muisklik. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht bent u dan binnenkort ook trotse eigenaar van uw gloednieuwe gietvloer.

 • PU gietvloeren
 • Epoxy vloeren
 • Woonbeton
 • PU-Duo colour gietvloer
 • PU-One colour gietvloer
 • Vloer egaliseren
 • Vloerverwarming sleuven dichtzetten
 • Naadloze wandafwerking
 • Coating vloeren
 • Bedrijf vloeren
 • Garage vloeren

Wij verrichten onze werkzaamheden door heel het land.

Foto's van Numan Vloeren

Numan Vloeren image 1
Numan Vloeren image 2
Numan Vloeren image 3

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
Waterrijklaan 34
1566 TT  Assendelft
Telefoon
075-8906665
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Numan Vloeren. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map