Bewolkt5.4 ℃

Manege Waarland V.O.F. in Waarland

Manege Waarland V.O.F.

Wij zijn Marco, José, Robin en Kai Baars. Sinds 31 december 2009 zijn wij de trotse eigenaren van Manege Waarland.

Wij stonden altijd al op de manege met ons paard Raspoetin, waar Robin en José samen op rijden. In het dagelijks leven werkt Marco ook nog bij TATA Steel, dus hij heeft het lekker druk met alle drukte op de manege. José werkte hiervoor als doktersassistente bij Reigersdaal, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Robin is dol op paarden. Behalve dat zij Raspoetin rijdt, kun je haar ook veel bij haar paard Charetta vinden. Momenteel volgt zij de opleiding paardenhouderij.

Kai is een groot fan van Ajax en is met regelmaat met zijn vader te vinden in de Arena.

Wat is er allemaal al gebeurd op de manege?
Wij hebben al een hoop dingen kunnen veranderen en verbeteren op de manege. Allereerst staat het welbevinden van de paarden hoog bij ons in het vaandel! Ook hebben wij bij alle stallen zadelsteunen opgehangen zodat de zadels niet meer op de grond liggen maar netjes opgehangen kunnen worden. Ook worden alle gebitten van de manegepaarden elk jaar gecontroleerd. Het in de kudde staan van de paarden vinden wij erg belangrijk. Als het even kan staan de paarden lekker buiten en in de winter zorgen wij dat ze als kudde bij elkaar kunnen staan in de grote binnenbak. Ook voor de pensionpaarden bieden wij de gelegenheid om het hele jaar door het paard lekker buiten te kunnen zetten in onze winter- en zomerpaddocks. Heerlijk voor ze lekker naar buiten!!

Waar wij vooral heel trots op zijn is dat we 4 van onze oude manegepaarden een oude dag hebben kunnen geven bij opvang oude manegepaarden in Friesland. Dit met dank aan Monique Bosch en Daniëlle Officier die zich hard maken voor deze organisatie. Het is toch fantastisch dat Halinda, Fellow, Paddy en Baltimore hun oude dag daar kunnen slijten en heerlijk met pensioen zijn! Wie heeft er niet leren rijden op een van deze vier kanjers??

Wij hebben een fantastische eb- en vloed buitenbak van 40 x 60 meter! Het is heerlijk om lekker buiten te kunnen rijden en behalve als het hard vriest kun je er het hele jaar door prima in rijden.! Heerlijk op een mooie zonnige herfst- of winterdag!! Er worden het hele jaar door bij ons KNHS dressuurwedstrijden gereden. B tot Z combinaties kunnen bij ons starten. Ook organiseren wij de FNRS proeven waar iedereen aan mee kan doen.

Wat wij vooral fijn vinden op onze manege is de laagdrempeligheid. De privépaarden en manegepaarden staan door elkaar. Er wordt geen onderscheid gemaakt want een manegepaard doet niet onder voor een privépaard. Dat merk je bij ons ook onder de klanten. Je merkt geen verschil tussen mensen met een eigen paard en mensen die een manegepaard rijden. Iedereen is gelijk, zowel de paarden als de mensen en dat maakt de sfeer bij ons gewoon gezellig! We komen hier per slot van rekening allemaal met hetzelfde doel! Lekker met paarden omgaan en heerlijk rijden!

Wij wensen jullie veel rijplezier op Manege Waarland!

Foto's van Manege Waarland V.O.F.

Manege Waarland V.O.F. image 1
Manege Waarland V.O.F. image 2
Manege Waarland V.O.F. image 3
Manege Waarland V.O.F. image 4
Manege Waarland V.O.F. image 5

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
Nieuwboerweg 10
1738 BB  Waarland
Telefoon
0226-422590
Mobiel
0651180208
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Manege Waarland V.O.F.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map