UITGEEST - Is dit voor u het moment om u voor te bereiden op een aardgasvrije woning? Start met het opwekken van uw eigen elektriciteit. De zonnepanelenactie in gemeente Uitgeest is verlengd tot 4 april 2022.


Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt u de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. De gemeente Uitgeest ondersteunt samen met de lokale energiecoöperatie DUEC deze actie. U bespaart direct op uw energierekening en maakt uw huis klaar voor aardgasvrij wonen.

Gezamenlijke inkoop

Er is een gezamenlijke inkoop georganiseerd waarbinnen gecertificeerde regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod op maat voor u maken. U kunt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. Als u gebruik maakt van dit aanbod hebben particulieren ook het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.
Vraag direct uw offerte aan via www.duec.nl/actie. U kunt zich tot 4 april 2022 geheel vrijblijvend inschrijven.

Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC)

Deze actie wordt gesteund door de lokale energiecoöperatie DUEC, een initiatief van inwoners die onze mooie gemeente willen verduurzamen. Iedereen die gebruik maakt van het actieaanbod krijgt ook een vrijblijvend lidmaatschap van DUEC voor de periode van één jaar.