UITGEEST - Tijdens de Week van de Ontmoeting van 29 september t/m 6 oktober zijn er in de gemeente Uitgeest diverse leuke en sportieve activiteiten. Hier kunt u elkaar ontmoeten en nieuwe contacten leggen. Deze week valt samen met de landelijke Week tegen Eenzaamheid, waarin extra aandacht wordt gevraagd voor het thema eenzaamheid.


Kom er ook bij, we kijken uit naar uw komst!

Doe iets samen met een familielid, buur of vriend die alleen is of niet zo vaak de deur uitgaat. Ga er samen op uit of doe mee aan de activiteiten.

Activiteiten Week van de Ontmoeting

  • Tijdens een aantal georganiseerde wandeltochten in de buurt schenkt Het Steunpunt Eenzaamheid koffie en thee.
  • Op 1 oktober wordt in Fort K’IJK een historische rondleiding gegeven vanaf 13.30 tot 14.45 uur. Reserveren voor de historische rondleiding is noodzakelijk.
  • Neem deel aan de gratis wandeling op 5 oktober van 11.00 tot 12.00 uur bij MHCU Uitgeest. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Vaste activiteiten

Hier kunt u elkaar het hele jaar door ontmoeten:

Sociaal Team

Tijdens de Week van de Ontmoeting kunnen mensen elkaar ontmoeten, met elkaar wandelen of aan andere activiteiten meedoen. Onder het motto ‘Kom erbij!’ hoopt het Sociaal Team van de gemeente Uitgeest mensen met elkaar in contact te brengen.

Iedereen in onze gemeente hoort erbij. Daarom is het belangrijk dat u mee kunt doen in uw eigen omgeving, dat u iets kunt doen voor een ander en dat u hulp en ondersteuning krijgt als het nodig is. Meestal kunt u dat zelf of via vrienden, familie of vrijwilligers. Als dat niet (meer) lukt, denkt het Sociaal Team met u mee en wijst u de weg naar passende hulp of ondersteuning.