UITGEEST - De vloer is lava, boer en de kwajongens, trefbal: brings back memories? Keer weer even terug naar de gymlessen van vroeger tijdens Ouderwets Gymmen in sporthal de Meet. De buurtsportcoach heeft, samen met meester Nick, vijf lessen gepland in november en december. Even een paar weken lekker in beweging met de andere leerlingen!


Ouderwets gymmen is weer even een andere manier om aan je kracht en conditie te werken dan je gewend bent. Geen half uur op de loopband of gewichten heffen, maar lekker actief al die spellen van vroeger weer eens spelen. Naast trefbal, de vloer is lava en boer en de kwajongens zijn er tenslotte nog tientallen andere spellen die je kunt spelen. Samen met de rest van de ‘klas’ kun je je een uur lang helemaal uitleven, onder begeleiding van meester Nick, maar op het niveau van de ‘grote mensen’. Je voelt je 20 jaar jonger!

Locatie, data en aanmelden
Keer terug in de tijd en meld je aan voor deze actieve, ouderwets leuke lessen. Ze vinden plaats op maandagavond in sporthal de Meet in Uitgeest. Er zijn lessen gepland voor 21 en 28 november en 5, 12 en 19 december van 19.30 tot 20.30 uur. Een les kost € 4,- en je kunt je aanmelden per les. Je hoeft dus niet iedere les mee te doen, maar gewoon wanneer je wilt. Dat is dan weer nét even anders als vroeger!


Aanmelden kan via de activiteitenkalender op www.sportenbewegeninuitgeest.nl