UITGEEST - Wilt u zelf ook wat doen voor het klimaat? Begin dan met energie besparen in uw eigen woning. In de Energiebus ziet u vrijdag 8 oktober in Uitgeest diverse mogelijkheden van tochtstrips en isolatie tot zonnepanelen en ventilatie. De energiecoach van Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC) en de energieadviseur van Duurzaam Bouwloket helpen u graag op weg.


Gratis bespaartips en bespaarproducten

Wilt u eerst met eigen ogen zien wat er mogelijk is op het gebied van energie besparen? Of twijfelt u welke stap u het eerst wilt nemen? Dit soort vragen kunt u stellen bij de Energiebus.

Kom op 8 oktober langs

De bus staat van 11.00 tot 16.30 uur op de parkeerplaats naast speeltuin Kindervreugd en nabij de Enorm & Marskramer aan de Middelweg 110 in Uitgeest. De energiecoach van DUEC heeft gratis bespaarproducten voor u, zoals LED-lampen, isolatiefolie, powerbanks en bespaarboxen. De energiebus is mede mogelijk gemaakt met subsidie van de provincie Noord-Holland.

Bezoek aan huis

De energiecoaches van DUEC komen ook graag voor advies bij u thuis. Dan nemen ze meteen bespaarproducten mee. Dit gesprek kan ook online plaatsvinden. Inschrijven en meer informatie kunt u vinden op www.duec.nl/energiepakket. Deze interessante actie wordt ondersteund door de gemeente Uitgeest. Samen met u gaan we duurzamer wonen.