UITGEEST - Wilt u ook gas besparen om zo uw rekening betaalbaar te houden? Denkt u aan isolatie van uw woning maar wilt u meer informatie? Kom dan naar de Energiebus op vrijdag 7 en 21 oktober in Uitgeest en bekijk de diverse mogelijkheden van warmtepomp en isolatie tot zonnepanelen en ventilatie. De energiecoach van Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC) en de energieadviseur van Duurzaam Bouwloket helpen u graag op weg.

Kom langs op 7 en 21 oktober

De bus staat van 10.00 tot 16.00 uur op de parkeerplaats van de Enorm & Marskramer aan de Middelweg 110 in Uitgeest. De Energiebus is mede mogelijk gemaakt met subsidie van de provincie Noord-Holland. Op vrijdag 21 oktober staat de Energiebus voor het laatst dit jaar in Uitgeest.

Gratis bespaartips en bespaarproducten

De energiecoaches van DUEC geven naast gratis advies ook bespaarproducten mee. Tenzij u vorig jaar al gebruik heeft gemaakt van deze gemeentelijke actie. U kunt denken aan een bespaardouchekop, radiatorfolie, brievenbusborstels of een energiekostenmeter.

Bezoek aan huis

De energiecoaches van DUEC komen ook graag voor advies bij u thuis. Dit gesprek kan ook online plaatsvinden. Voor inschrijven en meer informatie kunt u terecht op duec. Deze actie wordt ondersteund door de gemeente Uitgeest. Uiteindelijk gaan we samen duurzamer wonen als we allemaal meerdere (kleine) stappen nemen.