UITGEEST - Wilt u gas besparen om uw energierekening betaalbaar te houden? Denkt u aan isolatie van uw woning, maar wilt u meer informatie? Kom dan op vrijdag 23 september naar de Energiebus in Uitgeest. De energiecoach van Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC) en de energieadviseur van Duurzaam Bouwloket laten u graag zien welke bespaarmogelijkheden u heeft; van warmtepomp en isolatie tot zonnepanelen en ventilatie.


De Energiebus staat van 11.00 tot 17.00 uur op de parkeerplaats van Enorm en Marskramer aan de Middelweg 110 in Uitgeest. De energiecoaches zijn dan aanwezig voor meer informatie.

Gratis bespaartips en bespaarproducten

Heeft u vorig jaar nog geen gebruik gemaakt van de gemeentelijke actie? Dan geven de energiecoaches van DUEC u ook bespaarproducten mee, zoals een waterbesparende douchekop, radiatorfolie, brievenbusborstels of een energiekostenmeter.

Bezoek aan huis

Bent u niet in de gelegenheid om de energiecoaches te bezoeken? Dan komen ze ook graag persoonlijk of online op gesprek bij u thuis. Voor inschrijven en meer informatie kunt u terecht op de website van DUEC.

Samen duurzamer

De Energiebus is mede mogelijk gemaakt met subsidie van de provincie Noord-Holland en de voorlichtingsactie wordt ondersteund door de gemeente Uitgeest. Pas als we allemaal stappen in duurzaamheid nemen, gaan we samen ook echt duurzamer leven.