Bewolkt6.7 ℃

Abhya Massage in Castricum

Bezoekadres:

Abhya Massage

Oude Parklaan 111
1901ZZ Castricum
06-55951018
abhyamassage@gmail.com
http://www.abhyamassage.nl

AYURVEDA MASSAGE THERAPIE

Ayurvedische Abhyanga Massage wordt zowel preventief als curatief ingezet. Om een disbalans in jezelf te corrigeren vindt ayurvedische massage plaats als onderdeel van een Pancha Karma (= reinigingskuur) of als enkelvoudige massagetherapie.

Ayurvedische massage is een van dé behandelvormen van de natuurgeneeskunde Ayurveda. Ayurveda betekent letterlijk 'de wetenschap of kunst van het leven' en is vermoedelijk de oudste holistische geneeskunst van de wereld die op schrift staat. Volgens schattingen is zij zo'n 5000 jaar oud. Deze symphatieke geneeskunde is gestoeld op de menselijke maat en gericht op het in balans brengen van lichaam, geest en ziel. Sinds enige tijd wordt zij ook door de Wereld Gezondheids Organisatie officieel erkend als een wetenschappelijke geneeskunde.

Preventief versterkt de Ayurvedische massage met warme kruidenolie, het immuunsysteem en geeft een gevoel van welzijn (wellness behandeling)

De Ayurvedische Abhyanga Massage draagt onder andere bij aan:
- het activeren van het lymfesysteem en de bloedsomloop
-het aanzienlijk reduceren van stress, vermoeidheid en slapeloosheid
-de bewustwording van het lichaam
- verlichting van de spierspanning en herstel van vitaliteit van lichaam en geest
- het helend vermogen tot op celniveau

Ayurvedische Abhyanga Massage voor wat en voor wie?

De massage is rustgevend en zorgt dat blokkades opgeheven worden, men loskomt van beperkende emoties er verbetering komt in de gemoedstoestand en meer zelfinzicht ontstaat. Het inolién van het lichaam met verwarmde olie, heeft een directe invloed op de 7 dhatus (weefsels) : 1. spieren, 2. pezen, 3. gewrichten, 4. banden, 5. huid, 6. bloed, 7. bot maar ook op organen zoals de blaas en de darmen.

De Ayurvedische massage is geschikt en heilzaam voor zowel jong als oud en zowel voor man, vrouw en kind. Een veel gehoorde reactie van ouderen is het verjongde en veerkrachtige gevoel waarmee ze uit een massage komen. Van mannen en vrouwen, met de zorg voor kinderen en ouders, geldt vooral dat de massage een rustpunt is en een moment om tot jezelf te komen en weer op te laden. Overactieve kinderen vinden bij regelmatige massages veel baat, hun zelfvertrouwen groeit en ze komen meer in balans.

De locatie van de praktijk
Gelegen op Landgoed Duin & Bosch, in het mooie duingebied van Castricum en in de nabijheid van strand en zee bevindt zich Abhya Massage. De prachtige omgeving en horeca faciliteiten nodigen je uit om er een ontspannen dag van te maken alleen of samen. Na de massage een wandeling over het strand met afsluitend een hapje en een drankje is een weldaad en voelt als een korte vakantie. Gun het jezelf!

Over mij
Mijn naam is Marleen Tjon A Joe en mijn hele leven ben ik gefascineerd geweest door de vraag wat ons beweegt. Al vroeg las ik psychologische boeken, om uit te vinden waarom de zijn zoals we zijn, en later kwamen daar filosofische boeken bij, inzichtelijke cursussen á la NLP en de opleiding Psychosociale Counseling en uiteindelijk de Ayurvedische massage bij. Toen viel alles op z'n plek voor mij.

De 1e Ayurvedische Abhyanga massage behandeling die ik zelf kreeg, ervaarde ik alsof mijn hoofd op mijn lichaam geschroefd werd en overzag ik het complete plaatje van wie ik was en begreep ik de reis die ik in dit leven gemaakt had. Ik ontving het als een groot kado. En wat ik ook heel sterk voelde was dat ik deze massage aan iedereen wilde doorgeven. Sindsdien ben ik vol enthousiasme bezig met mijn massage praktijk, waarin lichaam , geest en ziel een behandeling, analyse en ondersteuning krijgen.

Foto's van Abhya Massage

Abhya Massage image 1
Abhya Massage image 2
Abhya Massage image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Abhya Massage. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map