Media Huis Noord heeft voor het 2e jaar een duurzaamheidsverkiezing uitgeschreven, "de Duurzame Dertig". Hiervoor is Ekowax Cleaning Products uit circa 100 inzendingen genomineerd en daar is men uiteraard erg trots op.


Voor de verkiezing wordt gebruik gemaakt van een vakjury en een publieksjury. De publieksjury kan hun stem uitbrengen op hun favoriet en natuurlijk hoopt Ekowax dat te mogen zijn.

Honderden liters water besparen

"Wassen zonder water" is de belangrijkste pijler van Ekowax. Pakweg 7 jaar geleden is het bedrijf Ekowax Cleaning Products in Donkerbroek ontstaan. Deze onderneming houdt zich voornamelijk bezig met duurzame reinigings en onderhoudsproducten voor o.a. automotive, watersport en recreatie. Op diverse (camper & caravan) beurzen, evenementen bent u Ekowax de afgelopen jaren mogelijk al eens tegenkomen met een stand of anders op social media.

"Het product Ekowax Wassen Zonder Water is de mooiste, gemakkelijkste en veiligste reinigings en onderhoudsmethode waarbij honderden liters water wordt bespaard", aldus eigenaar Sjirk Schepers.

Kijk hier voor het artikel van de Leeuwarder Courant waarin Ekowax wordt gepresenteerd als één de genomineerden voor "De Duurzame Dertig"

Stemmen
Wilt u stemmen op Ekowax? Dan kan door middel van de QR-code op de flyer of via deze link.