Bewolkt15.7 ℃

Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers in Beverwijk

Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers


De Beverwijkse voetbalvereniging De Kennemers ( B.V.V. De Kennemers ) werd opgericht op 28 december 1918 en is daarmee de oudste voetbalvereniging uit de regio. De clubkleuren zijn rood en zwart.

De vereniging heeft momenteel zowel een zaterdag- als zondagafdeling. Op vrijdag spelen de Vrouwen 30+ en op zaterdag spelen de jeugdteams.

Vanaf het seizoen 1918 - 1919 speelde De Kennemers op het terrein "Watervliet" te Velsen-Noord. Hier is thans de P.E.N. Centrale gevestigd. Met ingang van het seizoen 1930 - 1931 werd er gespeeld op het voormalige sportpark aan de Hendrik Mandeweg. Het sportpark was geheel ommuurd maar beschikte slechts over twee velden en met pijn en moeite moest de vereniging naar een andere oplossing zoeken.

Vanaf het seizoen 1954 - 1955 werd er daarom ook al gespeeld op een veld van het nieuw aangelegde gemeentelijk sportpark aan de Sint Aagtendijk, waardoor het ernstige leed was geleden. Dit nieuwe sportpark "Adrichem" met drie voetbalvelden werd vanaf het seizoen 1956 - 1957 geheel in gebruik genomen en daar werkt De Kennemers nog steeds haar thuiswedstrijden af. Bij de intrede van het nieuwe millennium werd gestart met een totale renovatie van het sportpark, waardoor het weer aan de hoogste eisen beantwoordt.

Foto's van Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers

Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers image 1
Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers image 2
Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers image 3

Zoek een bedrijf in Uitgeest:

Adres
Adrichemlaan 3
1947 KX  Beverwijk
Telefoon
0251-231997
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map