UITGEEST - Al ruim 2 jaar doet Shelley Schoemaker aan canitrail (rennen met je hond). Heerlijk in de natuur met je hond een route (hard)lopen en dan niet als doel een snelle tijd neerzetten maar vooral genieten van de omgeving en de samenwerking met je hond.

Om canitrail meer bekendheid te geven en om geld in te zamelen voor KWF heeft Shelley het initiatief genomen om een trail te organiseren in eigen omgeving. De Canitrail Sponsorloop voor KWF is op zaterdag 30 november 2019.

Het verhaal achter de KWF Natte Neuzen Trail Castricum:
Deze Natte Neuzen Trail komt voort uit een mooi initiatief van Shelley Schoemaker die in 2018 plotseling werd geconfronteerd met de ziekte Kanker.

Vorig jaar zomer is er bij de vader van Shelley slokdarmkanker geconstateerd, en in het najaar van 2018 kregen ze te horen dat hij uitzaaiingen naar de lever had. Helaas kon hij alleen palliatief behandeld worden. Er zijn veel momenten geweest van hoop, vrees en teleurstellingen. En wat voel je je dan machteloos. Er moet toch iets zijn wat we kunnen doen?

Op 19 april benaderde Shelley via een mailtje Dorethea van Canitrail.NL omdat ze die machteloosheid wilde omzetten in actie door het organiseren van een (cani)trail als sponsoring voor het KWF Kankerbestrijding. Omdat ze hoopt met deze bijdrage er ooit een moment zal komen waar we allemaal zo op hopen: GENEZING!!

Helaas is de vader van Shelley afgelopen 4 juni op 59-jarige leeftijd overleden en heeft de strijd tegen kanker verloren. Wat een verdriet, wat een pijn. Hij kan er fysiek op 30 november niet meer bij zijn, maar ook weer wel...want ter nagedachtenis aan haar vader, Jan Schoemaker, die in het begin er volledig bij was betrokken zal alles in het teken staan van zijn lijfspreuk die geïnspireerd is op het liedje van Neil Diamond:
HELL YEAH HE DID

Wil je deelnemen aan deze trail of meer informatie ga dan naar:http://canitrail.nl/canitrail.nl/natteneuzentrails/natte-neuzen-canitrails-2019/kwfnntcastricum-2019/