Een workshop smartphone fotografie in het mooie Londen. Drie dagen foto’s maken met een groep enthousiastelingen in deze wereldstad! Ga jij mee? Dan leert smartphone fotograaf Fred van Eck jou de beste foto’s te maken met je smartphone op de mooiste plekjes.


Er wordt een exclusieve 3-daagse reis georganiseerd naar het prachtige Londen, waar we een fotogenieke smartphone fotografie citywalk zullen maken. Deze unieke ervaring combineert de schoonheid van de stad met de mogelijkheden van moderne smartphonefotografie. Fred nodigt je graag uit om deel te nemen aan deze bijzondere workshop.

De beste foto’s maken met jouw smartphone

De smartphone fotografie citywalk Londen plaatsvinden in april 2024. Tijdens deze workshop krijgen jullie de kans om het beste uit je smartphone te halen en veel, heel veel foto’s te maken. Londen biedt een schat aan prachtige architectuur, levendige straten en unieke landschappen die perfect zijn om vast te leggen met de smartphonecamera’s. Je leert hoe je het beste gebruik kunt maken van compositie, belichting en andere technieken om verbluffende foto’s te maken. We gaan ook een sessie avondfotografie doen. Want hoe mooi is het om de lichten van Piccadilly circus vast te leggen of de London Eye bij avond.

Citywalk door Londen met je smartphone

Bij aankomst in Londen zullen we inchecken bij ons hotel, waar we twee overnachtingen zullen hebben. Het hotel is geselecteerd om jullie een comfortabel verblijf te garanderen, zodat jullie uitgerust en klaar zijn voor de workshop. Zorg in elk geval dat je goede loopschoenen en gemakkelijke kleding meeneemt. Maar dat je ook goed ter been bent. Omdat het in Engeland is, weten we natuurlijk ook niet wat het weer kan doen, dus bekijk een paar dagen voor vertrek naar de weersomstandigheden.

Deze 3-daagse reis is een geweldige gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, je fotografievaardigheden te verbeteren en te genieten van al het moois dat Londen te bieden heeft. We vertrekken op vrijdagochtend per vliegtuig en op zondagavond zijn we weer terug in Nederland. De prijs van de reis is inclusief de vliegreis heen en weer, twee hotelovernachtingen en de smartphone fotografie citywalk. Eventuele maaltijden en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening. Het opstappunt is op Schiphol. Daar ontmoet je de groep en gaan we samen naar Londen.

Dit ga je leren:

• Handige tips voor scherpstelling

• Je foto’s optimaal belicht

• Hoe je de beste composities kan maken

• Scherpte te verleggen

• In de drukke omgeving toch een geslaagde smartphonefoto maakt

• Verschillende perspectieven gebruiken voor uitdagende foto’s

• Hoe je van een kiekje een echte foto maakt

En voorkomen we dat:

• Je onscherpe foto’s maakt

• De zoomfunctie verkeerd gebruikt

• Foto’s niet goed belicht worden

• Dat je op de verkeerde plek staat bij een straatoptreden

• Je met minder geslaagde foto’s naar huis gaat

Heb je interesse in deze ervaring? Klik dan snel door naar https://eckkies.nl/workshop-smartphone-fotografie-in-londen/ voor alle uitgebreide informatie.